Selecteer een pagina

Personal Training Plan

1 op 1 training

duo training

small group training

1 op 1 kickboks training

producten en diensten

Op deze pagina ga ik uitleggen wat de producten en diensten die ik lever inhouden en wat ik voor jou kan betekenen.

Voedingscoaching

Bij voedingscoaching zullen we samen een traject aan gaan waar jij jou gelukkige kant gaat vinden. We gaan er namelijk samen voor zorgen dat niet alleen je voeding maar ook je lifestyle word aangepakt. We werken met de virtuagym app war wij als DVBfitness een eigen domein hebben. Binnen dit domein kan jij je eigen voedingsschema zien dat helemaal is aangepast aan jou voorkeuren. Ook kan je hier afspraken inplannen om 1 keer per 2 weken te evalueren en je voedingsschema waar nodig aan te passen. Tijdens deze evaluatie sessie bespreken we niet alleen je voeding maar ook je mentale staat van zijn, hoe voel je je tijdens het proces en zijn er dingen die ik kan doen om jou te helpen!

€60 | per maand

Personal training

Tijdens de personal training sessies gaan we aan de slag met verschillende aspecten van training. We gaan focussen op de juiste houding tijdens het trainen, mindset en de juiste voeding in combinatie met training. Maar het allerbelangrijkste: we gaan keihard trainen. De sessies zullen volledig worden aangepast op jouw voorkeuren zodat alles naar wens is.

€45 | per uur

Strippenkaart

Wanneer je een strippenkaart besteld kan je zelf je personal training sessies inplannen om de zoveel tijd, dit kan 1x per week zijn maar ook 1x in de 3 maanden. Je bent hier vrij in zodat je ze kan inplannen op tijden en momenten dat jij behoefte hebt aan personal training.

€ 45 | per training

RESULTATEN

TARIEVEN

De prijzen kunnen variëren, omdat er veel mogelijkheden zijn. Neem voor het juiste advies contact met ons op.

NEEM CONTACT OP

of