Selecteer een pagina

About

Over

DVBFitness

DVBfitness is een bedrijf in personal training waar we jouw doelen behalen! De visie van ons bedrijf is zo veel mogelijk mensen helpen een gelukkig en gezond leven te laten lijden.

Bij DVBfitness doen we dat door middel van drie aspecten: training, coaching en voeding. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat wanneer deze aspecten goed samen komen, je de sleutel tot een gezond en gelukkig leven in handen hebt.

Onze missie is daarom ook mensen zo veel mogelijk kennis mee te geven op het gebied van voeding en training. Dat is dan ook het verschil tussen ons en andere personal trainers in Nederland: wij willen jou echt kennis meegeven over de zaken die jij nodig hebt om het jouw eigen levensstijl te maken. Dit zorgt er namelijk voor dat deze verandering niet tijdelijk is, maar het een verandering is voor de rest van je leven.

Wij willen mensen laten inzien hoe belangrijk het is om je lichaam te verzorgen. Je hebt er tenminste maar een van, dus: VEZORG DEZE GOED!

Training

Tijdens de trainingen gaan we aan de slag met jouw doelen. Samen gaan we opzoek naar het maximale. We behandelen tientallen verschillende oefeningen met de juiste technische uitvoering en houden de exacte voorruitgang bij. Op deze manier kan jij samen met mij keer op keer nieuwe doelen stellen en deze verpletteren!

Coaching

Het stuk coaching heeft een eigen invulling. Bij DVBfitness zijn wij van mening dat iedereen een eigen aanpak nodig heeft, zo vindt de één het fijn om dagelijks contact te hebben over voeding, maar wil de ander tijdens trainingen extra coaching om zichzelf naar zijn limiet te pushen. Voor alle scenario’s ben je bij ons aan het juiste adres. Maar een ding is zeker: zodra je bij ons aan de slag gaat word je de beste versie van jezelf!

Voeding

Voeding is essentieel, of je nou aan de slag gaat met afvallen, spiermassa opbouwen, beiden of gewoon een gezondere lifestyle wil opbouwen. Het zorgt er namelijk niet alleen voor dat je aankomt of afvalt maar het bepaalt samen met nog een aantal factoren voor een groot deel hoe je je voelt. Met onze kennis en expertise helpen wij jou je doelen en problemen met voeding aan te pakken!

Train

Duncan Van Bregt 

Over mij 

Mijn naam is Duncan van Bregt, de oprichter van DVBFitness. Ik ben dit bedrijf in 2020 gestart, omdat ik altijd al bezig ben geweest met sport en voeding. Dit was vanaf jongs af aan al een passie van mij en mijn liefde voor sport is ontzettend groot. Het helpen van mensen hun doelen behalen is iets wat ik ook erg interessant vind en het combineren van deze twee aspecten is wat dit bedrijf heeft gevormd.
Nu help ik mensen de beste versie ven hunzelf te worden door middel van online coaching en personal training. We bespreken samen waar je tegen aan loopt en gaan aan de slag om dit aan te pakken.

Zelf heb ik in 2015 de opleiding Sport en Beweging gedaan aan het Albeda College in Rotterdam. In 2018 heb ik mijn Fit-vak behaald en in 2019 mijn papieren voor Personal Trainer. Zelf ben ik al jaren veel in de sportschool te vinden om aan mijn lichaam en geest te werken.

Nu zullen mensen die mij kennen denken: ‘Maar jij bent altijd fit en gezond geweest. Je hebt geen idee hoe het is om veel kilo’s te willen verliezen’. Niks is minder waar. In 2017 stopte ik met honkbal en was er een tijd waarin ik weinig aan beweging deed, maar mijn voeding bleef hetzelfde. Dit resulteerde erin dat ik in een jaar 20kg aankwam en daar wilde ik vanaf. Met de kennis die ik toen beschikte is het mij gelukt om alle 20kg erin 9 maanden af te trainen. Het resultaat kun je hier terugvinden!

Nu ben ik gemotiveerd om anderen te helpen en samen de schouders eronder te zetten.

DVB
FITNESS

Duncan van bregt: personal trainer

Neem contact op