Selecteer een pagina

Personal trainer Barendrecht

Ben je op zoek naar een geschikte personal trainer in Barendrecht? Dan heb je die in mij gevonden. Als personal trainer werk ik heel breed. Het is in elk geval veel meer dan alleen heel hard trainen. Ook de mindset en de juiste voeding speelt een grote rol als jij jouw doelen wilt behalen. Als personal trainer in Barendrecht en als personal trainer in Hoeksche Waard kan ik je maatwerk bieden en iedereen helpen om jouw doelen te realiseren. Zie mij maar als een ultieme stok achter de deur. 

Als personal trainer in Barendrecht vind ik evalueren erg belangrijk

Het is uitermate belangrijk om regelmatig eens te evalueren. Tijdens deze sessies praten we ook over jouw mentale staat. Zijn er dingen waar je tegenaan loopt en denk je dat je meer ondersteuning nodig hebt? Dan kan dat binnen deze sessies besproken worden. Op die manier kan de dienstverlening van mijn kant steeds verder verbeterd worden.

Ik ben meteen ook jouw ideale voedingscoach

Als personal trainer in Barendrecht ben ik ook meteen jouw ideale voedingscoach. De juiste voeding is ook erg belangrijk om je beter, gezonder en ook gelukkiger te voelen. Behalve het aannemen van een ander voedingspatroon, help ik je als personal trainer in Barendrecht ook bij het veranderen van jouw leefstijl. Kies je voor mijn diensten als personal trainer in Barendrecht, dan krijg je te maken met de virtuagym app. Binnen de app heb ik een eigen domein dat voor jou toegankelijk is. Binnen dat domein kun je prima met jouw eigen en unieke voedingssysteem aan de slag, een systeem dat helemaal is aangepast op jouw wensen en eisen. En op uiteraard de doelstellingen die we samen hebben bepaald. Met de app kun je ook het voedingssysteem aanpassen en kun je ook meteen afspraken maken om een evaluatiesessie te beleggen.

Alle aspecten van een goede training komen aan de orde

Tijdens de aangeboden trainingen die ik als personal trainer in Barendrecht verzorg komen alle aspecten van een goede training aan de orde. Het is belangrijk dat de focus ligt op de juiste houding gedurende de training. Ook besteed ik zeer veel aandacht aan de mindset. Dat in combinatie met de juiste voeding en gewoon heel erg hard trainen levert altijd uitstekende resultaten op. Natuurlijk worden ook de trainingen helemaal aangepast naar jouw wensen en jouw voorkeuren. Kies je dus voor mij als personal trainer in Barendrecht, dan is succes echt altijd gegarandeerd. En dat is precies wat je zoekt als je een personal trainer inschakelt natuurlijk.

 

TARIEVEN

De prijzen kunnen varieren omdat er veel mogelijkheden zijn, neem daarom contact met ons op.

NEEM CONTACT OP

or