Selecteer een pagina

Personal trainer Hoeksche Waard

Ik kan ook jou als personal trainer in Hoeksche Waard meer dan goed van dienst zijn. Personal trainen is in mijn beleving meer dan alleen heel hard trainen. Daarom richt ik me breder en heb ik ook oog voor het veranderen van de lifestyle in het geheel. Alleen daarom al is het een goede zaak om mij als personal trainer in Hoeksche Waard in te schakelen. Dan weet je dat de inspanningen vruchten af gaat werpen.

Als personal trainer in Hoeksche Waard zijn we gespecialiseerd in onder meer het aanleren van een gezondere leefstijl

Kies je voor mij als personal trainer in Hoeksche Waard of als personal trainer in Oud-Beijerland, dan kies je voor een personal trainer die ook gespecialiseerd is in voedingscoaching. Door het kiezen voor de juiste voeding, zul jij je al snel weer gezonder en ook gelukkiger voelen. Daarbij kijken we niet alleen naar een verandering in het voedingspatroon, maar dus ook naar het aanpassen van de leefstijl in het geheel.

Het voedingssysteem kan naar behoefte aangepast worden

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, werk ik met een virtuagym app. Ik heb een eigen domein en binnen dat domein kun jij ook aan de slag gaan. Je kunt er werken met een eigen voedingssysteem een systeem dat helemaal is aangepast naar jouw wensen. Via de app kun je ook afspraken maken om bepaalde zaken te evalueren. Ook kan het voedingssysteem eventueel naar behoefte aangepast worden.

De evaluatie sessies zijn erg belangrijk; waar wil je extra bij ondersteund worden?

Persoonlijk vind ik de evaluatie sessies erg belangrijk. En dan gaat het om meer dan alleen het voedingsschema. We gaan ook praten over de mentale staat. Het is voor mij belangrijk om te weten hoe jij je voelt tijdens het proces. Bovendien kun je bij me aangeven waarbij ik je nog beter kan ondersteunen en helpen. Tijdens de daadwerkelijke trainingen die ik als personal trainer in Hoeksche Waard verzorg komen alle aspecten van training aan bod. Het is belangrijk dat er focus ligt op de juiste houding tijdens de training.

Ook besteed ik aandacht aan de juiste mindset. Dat in combinatie met de juiste voeding en gewoon hard trainen levert altijd perfecte resultaten op. Natuurlijk worden ook de trainingen helemaal aangepast aan jouw wensen en jouw voorkeuren. Kies je dus voor mij als personal trainer in Hoeksche Waard, dan is succes gegarandeerd. En dat is precies wat je zoekt als je een personal trainer inschakelt natuurlijk.

TARIEVEN

De prijzen kunnen varieren omdat er veel mogelijkheden zijn, neem daarom contact met ons op.

NEEM CONTACT OP

or