Selecteer een pagina

Personal trainer Oud-Beijerland

Als jij echt iets wilt doen aan jouw conditie, fitheid en gezondheid, dan kun je maar beter zaken doen met mij als personal trainer Oud-Beijerland. Dan ben je namelijk meteen aan het beste adres. Ik werk als personal trainer in Oud-Beijerland iemand die een breed oog heeft voor alles wat met gezondheid en een gezonde lifestyle te maken heeft.

Doel: je weer gelukkiger voelen

Als personal trainer Oud-Beijerland ben ik ook jouw voedingscoach. Daarbij gaan we altijd nadrukkelijk samen een bepaald traject aan. Doel: je weer gelukkiger voelen. Dat is overigens niet alleen een kwestie van voeding, het is ook het aanpassen van de levensstijl. Bij mijn werk als personal trainer in Oud-Beijerland, en personal trainer in Barendrecht werk ik met de virtuagym app, waarbinnen ik een eigen domein heb. Via dit domein kun je een eigen voedingssysteem zien, helemaal aangepast naar jouw voorkeuren. 

We gaan samen aan de slag met een speciale app

Via de speciale app kun je gemakkelijk afspraken inplannen om eens of twee keer per week te evalueren en eventueel het voedingsschema aan te passen. De evaluaties zijn erg belangrijk. We bespreken dan niet alleen de voeding maar bespreken zeker ook de mentale staat. Het is voor mij belangrijk te weten hoe jij je tijdens het proces precies voelt. Heb je hulp nodig en waar wil je precies bij ondersteund worden?

We behandelen allerlei aspecten van trainen tijdens de sessies

Wat betreft de personal training in Oud-Beijerland, gaan we aan de slag met allerlei aspecten van training. We focussen ons op de juiste houding tijdens de training, een nogal eens onderschat facet van training. We gaan samen werken aan de juiste mindset en besteden dus aandacht aan de juiste voeding. Dit in combinatie met heel hard trainen levert altijd een resultaat op waar je niet van had durven dromen.

Ik maak het je als personal trainer in Oud-Beijerland helemaal naar de zin

Natuurlijk worden ook de personal trainingssessies afgestemd op jouw wensen en eisen. Daardoor is altijd sprake van een passende en zeer uitdagende training. Ik maak het je als personal trainer in Hoeksche Waard helemaal naar de zin. Goed idee dus om mij in te schakelen als personal trainer in Oud-Beijerland. Ik kan je echt helpen bij het aanleren van een nieuwe leefstijl waardoor jij je fitter en gezonder gaat voelen. Daarbij ben ik de spreekwoordelijke stok achter de deur. En dat ben ik ook voor jou heel erg graag.

TARIEVEN

De prijzen kunnen varieren omdat er veel mogelijkheden zijn, neem daarom contact met ons op.

NEEM CONTACT OP

or